Kresten (Christen) Pedersen og Margrethe Pedersdatter Hiul
Mand Kresten (Christen) PEDERSEN
Født: 1733 Dåb: Død: 27 Dec. 1770 - Lomborg Begravet:
Far: Peder (Christensen) DAHL (Ca. 1690-Ca. 1772) Mor: Kone Paa Dahl ( - )
Ægteskab:
Kvinde Margrethe Pedersdatter HIUL
Født: 1732 Dåb: Død: 4 Dec. 1770 - Lomborg Begravet:
Far: Peder (Ovesen) HIUL ( - ) Mor: Mette Christensdatter LUNDSBYE (Ca. 1695- )
Børn
1 M Povel Christian CHRISTENSEN LUNDSBY 6
Født: 4 Jul. 1770 - Lomborg Dåb: Død: 23 Aug. 1841 - Fjaltring Begravet:Ægtefælle/partner: Annania BECH (1768-1841) 6Ægtefælle/partner: Anne Margrete ANDERSDATTER (1770-1830)
Notater: Kvinde - Margrethe Pedersdatter Hiul
Kilde: pastor Jens Chr. Noe (forfatter til bogen Himmerigshuset).
Margrethe Pedersdatters Hiul blev døbt midt på året 1732.
Da Peder Hiuls hustru er indtroduseret den 14. sønd efter Trinitatis, kan vi
regne med at dåben har fundet sted nogle uger før.
Testes: Niels, Knud, Chresten Marsberg (af Ramme), Laust Closter og hans fæstemøe af Ulfborg, jomfrue i Closter i Hygum (Anne Jensdatter Schidengaard)
Christen Marsbjerg fra Ramme er gift med Sidsel Christensdatter Closter, som er en kusine til Gregers Ballebye.
Kirkebogen er meget beskadige i de øverste linjer på siden. Oplysningerne om fadderne har jeg fra en anden kilde, og de svarer til det som vi finder i Hardbo II s. 413 note 11. Den originale kirkebog er måske lettere at læse end den kopi vi finder på rkivalieronline.dk (til orient og korr.)
Det er bemærkelsesværdigt, at Margrete bliver døbt samme dag som en anden Margrethe, nemlig Christen (Povlsen) Lundsbyes datter Margrethe.
Margrethe bliver gift med Kresten Pedersen (Dahl) og de får i 1770 sønnen Povel Christian Christensen Lundsbye. Han bliver halvt år gammel forældreløs, men slår sig igennem i tilværelsen. Han bliver tømmersvend i Bøvling og bliver i 1794 "kæreste" med præstedatteren Anania Bech, som er søster til præstekonen i Bøvling. Han bliver udlagt som barnefar til datteren Elisabeth, som skal blive stammor til en række slægter med stærke kvindeskikkelser. Det er en lang historie, som du kan finde i Himmerigshuset
s. 8 og 12.
Margrethe spiller en vigtig rolle i "Olesen-slægten fra Himmerigshuset i Bøvling" som mor til Poul Christian Lundsbye, der i 1794 bliver udlagt som barnefader til Elisabeth Poulsdatter Bech.
Margrethe bliver revet bort af den pestagtige sot, som rammer Lemvigegnen den 2. december i 1770 i sit 37 år. Manden Christen Pedersen dør i samme måned.
Deres eneste søn Povel Christian er kun et halvt år.
Følgende oplysning har interesse for os: Samme dag var Christen (Pedersen) Lundsbyes barn til Daaben og kaldet Margrethe Faddere: Michel Østergaard, Jens Mullitsgaard, Anne Madsdatter i Lundsbye og Kirsten Pedersdatter. (opsl 36) Samme dag dækker over en dag midt på året 1732. Kirkebogen er meget beskadige i de øverste linjer. Christen Pedersen i Lundsby og Maren Pedersdatter er blevet trolovede i 1731. Margrethe må derfor være ældste datter. Vi kan derfor regne med at Christen Pedersen moder også hedder Margrethe.
Skiftet efter Christen finder i 1750. Han bliver sikkert ikke så vældig gammel.
Jeg kan ikke finde hans begravelse, da kirkebogen er i dårlig stand. (Fest. Trin 1745 blev Christen Pedersen 93 eller 43 år gl begraven??) (opslag 64) i 1745 blev Peder Bentzgaards barn døbt og kaldet Michel. Christen Pedersen Hustru har ham. Faddere: J: Kiær (Jens Jensen Kiær i Storbjerg 1715-72) Christen Pedersen i Lundsbye og Michel Østergaards Søn og tvende Døtre.
Margrethe blev gift med Bestyrer Kresten (Christen) Pedersen, søn af Fæstebonde Peder (Christensen) Dahl og Kone På Dahl, Nn. (Bestyrer Kresten (Christen) Pedersen blev født omkring 1733 og blev begravet den 27-12-1770 i Lomborg.)
![]()
Peder (Ovesen) Hiul og Mette Christensdatter Lundsbye
Mand Peder (Ovesen) HIUL
Født: Dåb: Død: Begravet:
Far: Ove Pedersen PAAKIÆR ( - ) Mor:
Ægteskab: 1 Dec. 1726 - Lomborg
Anden ægtefælle/partner: Margrete Jensdatter HOUDAM (Ca. 1690-Før 1726) - 1713
Kvinde Mette Christensdatter LUNDSBYE
Født: Ca. 1695 - St. Lundsbye Dåb: Død: Begravet:
Far: Christen Poulsen LUNDSBYE (Ca. 1660- ) Mor:
Børn
1 K Margrethe Pedersdatter HIUL
Født: 1732 Dåb: Død: 4 Dec. 1770 - Lomborg Begravet:Ægtefælle/partner: Kresten (Christen) PEDERSEN (1733-1770)
2 M Christen Pedersen HIUL
Født: Dåb: Død: Begravet:
Notater: Mand - Peder (Ovesen) Hiul
Kilde: Jens Chr. Noe. Forfatter til bogen "Himmerigshuset."
Se omtalen af Hiul-slægten fra St. Kampstrup i Nr. Nissum, som hører til den oprindelige jydske adel. Himmedrigshuset s. 13.
Om Peder Hiuls første ægteskab, se under Margrete Jensdatter Houdam.
Peder Hiul blev anden gang gift med Mette Lundsbye 1. søndag i Advent 1726. De får kongebrev af 14. okt 1726, da de er nærsøskendbørn. De bosætter sig i (Lundsby) i Lomborg og i 1732 bliver Peder Hiuls datter døbt og kaldet Margrethe. Peder Hiul møder vi mange gange i Lomborg kirkebog, men det irrinterende er, at når han nævnes med Hiul-navnet, er det umuligt at identificere ham. Problemet kan være at præsterne veksler mellem en mere nutidig benævnelse, f.eks Lundsbye eller et -sen navn.
I alt fald er det sikkert, at Peder Hiul nævnes altid nævnes i den samme familiekreds, så på en måde er han jo placeret i anetavlen. Mit bedste bud er at de to ved navn Peder Hiul, kan være fætre, så de har bedstefar og tipoldefar med navnet Peder Hiul. Den anden Peder er Peder Hiul født i Store Borup i Ferring sogn. Han bosætter sig i Stoer i Tørring sogn og kan ikke være den samme som Peder Hiul i Lundsby.
Eksempler på hvor vi møder Peder Hiul:
I 1742 får sognepræsten Johan Jørgensen Elert en søn Magnus (hjemme)døbt. Og da er det Peder Hiuls hustru, Mette Christensdatter Lundsbye, som bærer barnet. Fadderne er Peder Hiul, Christen (Povelsen) Lundsbyes tvende døtre og Jens Mullisgaards tvende døtre. Den 27. dec tredje juledag "døde min (præstens) liden Søn".
Følgende oplysning placerer med sikkerhed Peder Hiul Lomborg
og i forbindelse med Closter-familien. Og da må han være forskellig fra Peder Hiul i Tørring. D. 4. Martii Niels thyboes barn til dåben. Blandt fadderne Peder Christensen i Lundsbye. (lomborg opsl 3) Den 2. Junii 1716 blev Peder Christensens datter/hustrue? i Lundsby (anmeldt til en Daab af Houe Sognepræst Jens ....sen. (et ulæseligt ord : hjemmmedøbt? kirkegang) (lomborg opsl 3)
Dom Invoc. 1748 blev Oves (Closter på Storbjergs) Barn døbt og kaldet Peder. Zidzel Matsbierg bar det. (hun er Oves lidt ældre søster) Faddere: P. Hiul, L(as): Schideng:? (tekstenmeget svag) Jens Marsbierg? Christen Fladhede og P. Hiuls Hustrue(r): (Maren Pedersdatter på Bjerget og Mette Christensdatter Lundsbye?)
Jens Pedersen Marsbiergs er gift med Sidsel Christensdatter Closter (2.æ), som er søster til Lars Schidengaard i Vandborg og faster til dåbsbarnet.
Det vil sige at vi i dåbsfølget møder ikke mindre end fire af børnene fra Closter i Hygum. Det svarer helt til billedet af en familie med et meget stærkt søskendesammenhold.
(opsl 67)
Ramme 1735:
Christen Jensen Marsbjerg d.y. blev døbt den 6. jan. 1735, Madam Klock bar ham Faddere: Peder Ovesen. (Er han Peder Ovesen Houdam, som 1726 blev gift med Mette Christensdatter Lundsbye, ifølge et kongebrev?) Greis Møgelgaard (Møgelgaard i Dybe) Han er Sidsels ældste bror, Gregers Christensen, som senere er bonde St. Vestergaard i Fabjerg. Ove Closter, Sidsels 14 år yngre bror, som to år før har giftet sig til Storbjerg i Lomborg. Pigerne Anna Closter og Anna Bierg.
Christen er som det er skik og brug kaldt op efter moderens første mand, Christen Jensen Marsbjerg, som døde i 1733.
Vi bemærker, at der i dåbsfølget er fire børn med fra Kloster i Hygum. De er nævnt sammen med Peder Ovesen. Er han den samme som Peder Hiul?
Med Sidsel Christensdatter Closter som hustru nr 2 i Marsbjerg, hvar vi fundet et vigtig spor i søgningen efter Peder Hiul fra Lomborg. Med hende har vi forklaringen på at de to familier, Gregers-familien fra Closter i Hygum og Christen Lundsbyes familie fra Lomborg, så ofte er faddere hos hinanden. Og dermed er også Peder Hiul inde i billedet.
Nu på det sidste synes jeg at have fundet løsningen på, hvorfor han så ofte er fadder i Closter-familien. Løsningen er den enkle, at Peder Hiul er beslægtet med børnene fra Clostergaard. Han kaldes i kongebrevet fra 1726 Peder Ovesen Houdam = Peder Ovesen Pokier. Da må forklaringen være, at han er i slægt med Margrethe Ovesdatter Paakiær, som er mor til de syv børn fra Closter, født i perioden 1680 - 1711. Hvor derimod Hiul-navnet kommer fra har jeg endnu ikke nogen endelig forklaring på.
Kommer Hiul-navnet via Skidengaard i Vandborg.
A: Peder Hiul (Paakier) må stamme fra Hygum. Han må være i slægt med børnene fra Clostergaard, som han ret så ofte er i dåbsfølge med som fadder..
B: for det andet har jeg påvist , at Anne Jensdatters mor i Skidengaard er en Hiul, som stammer fra Store Borup i Ferring. Jeg har ikke fundet en løsning på, hvordan Peder Hiul og Mette Christensdatter Lundsbye er nærsøskendbørn (halvkusiner), men der er sandsynligt at familiebåndene går via et af børnene i Store Borup i Ferring, og da mest sandsynlig via NN Christensdatter Hiul i Skidengaard i Vandborg.Med dette synes endelig flere brikker i slægtspuslespillet at kunne lægges på plads.
Det mest sandsynlige for mig er stadigvæk at han er en fætter til Peder Hiul fra Tørring, og at han er en efterkommer efter den gamle adelsmand, Peder Hiul fra St. Kamstrup i Nr. Nissum.
(se opslag 49)
Lomborg 1738 ? sønd e Trin blev Peder Hiuls Søn (Christen) begravet. Denne oplysning bekræfter også at Peder Hiul bor og lever i Lomborg sogn i midten af 1700-tallet. Vi bemærker også., at han er første-fadder sammen med Lars (Closter) Skidengaard fra Vandborg.
(Samme dag i )1751 blev Toer Bentsgaards barn døbt og kaldt Karen P(eder) Hiuls hustru bar det.
Faddere: Peder Hiul og L(ars) Kirches sønner (Laust Jensen Kirch, 1684-1764 Lomborg Kirkegaard) Lars Kirches og M(ichel) Østergaards Døtre. (opsl 74) Lars Kirch og Michel Østergaard synes at være nær familie af Peder Hiul.
Den 8. December 1752 Blev Ove (Closter) Biergs Barns Daab publiceret. (Lars) Madsbiergs hustru bar det. - Mette Marie. Fadderne: Lars Madsbierg, Jens Kier, og Toer Bendsgaard (Han er morbor)
Peder Hiuls Hustru og Toer Bendsgaards Hustrue (enken i Bendsgaard, Anne Jensdatter Kier. De er gift i 1750. Hun er første gang gift med Peder Michelsen Bendsgaard 1716 - 1749). (opsl 77)
Peder Hiuls hustru
Mette Lundsbye kommer fra en meget resursstærk og selvbevidst bondefamilie. Det ved vi fra en retssag i Lemvig, hvor Christen Poulsen i Lundsby blev anklaget for at have ladet en stud.theol. spille "gratis" til hendes storesøsters bryllup i 1704. Denne student er formentlig den senere Tørring-degn, Christen Christensen Schmidt.
Der blev afhørt mange vidner, som drævede og kom med megen udenomssnak, men til sidst smed studenten 'jokeren' og forlangte, at denne sag skulle dømmes ved en gejstlig ret. Retten i Lemvig foreslog ved pastor Borchs medvirken, at der blev forlig, men det er ikke lykkedes at finde nogen afgørelse i Stiftsarkivet. Først med næringsfrihedsloven i 1857 kunne folk selv vælge en spillemand, så de har nok til Mette og Peder Hiuls bryllup haft en spillemand, som var medlem af spillemandslauget. Måske var det instrumentisten Lucas Klok fra Holstebro som i 1704 anlagde sag mod Christen Poulsen i Lundsby.
Kilde: Lemvig Byting B//-3, folie 62-65. Hardbo I.. s. 136. NBNB der er problemer med de to x Peder Hiul. En Peder (Hiul) Stoer lever hele sit liv i Tørring og bliver begravet 1761, 84 år gl. efter dette skal han være født ca 1676. (s.d.)
Peder blev gift med Mette Christensdatter Lundsbye, datter af Bonde Christen Poulsen Lundsbye og NN, den 1-12-1726 i Lomborg. (Mette Christensdatter Lundsbye blev født omkring 1695 i St. Lundsbye.)
Peder blev derefter gift med Margrete Jensdatter Houdam, datter af Jens (Simensen) Houdam og Ukendt, i 1713. (Margrete Jensdatter Houdam blev født cirka 1690 og døde før 1726.)
![]()
Peder (Ovesen) Hiul og Margrete Jensdatter Houdam
Mand Peder (Ovesen) HIUL
Født: Dåb: Død: Begravet:
Far: Ove Pedersen PAAKIÆR ( - ) Mor:
Ægteskab: 1713
Anden ægtefælle/partner: Mette Christensdatter LUNDSBYE (Ca. 1695- ) - 1 Dec. 1726 - Lomborg
Kvinde Margrete Jensdatter HOUDAM
Født: Ca. 1690 Dåb: Død: Før 1726 Begravet:
Far: Jens (Simensen) HOUDAM ( - ) Mor:
Børn
Notater: Mand - Peder (Ovesen) Hiul
Kilde: Jens Chr. Noe. Forfatter til bogen "Himmerigshuset."
Se omtalen af Hiul-slægten fra St. Kampstrup i Nr. Nissum, som hører til den oprindelige jydske adel. Himmedrigshuset s. 13.
Om Peder Hiuls første ægteskab, se under Margrete Jensdatter Houdam.
Peder Hiul blev anden gang gift med Mette Lundsbye 1. søndag i Advent 1726. De får kongebrev af 14. okt 1726, da de er nærsøskendbørn. De bosætter sig i (Lundsby) i Lomborg og i 1732 bliver Peder Hiuls datter døbt og kaldet Margrethe. Peder Hiul møder vi mange gange i Lomborg kirkebog, men det irrinterende er, at når han nævnes med Hiul-navnet, er det umuligt at identificere ham. Problemet kan være at præsterne veksler mellem en mere nutidig benævnelse, f.eks Lundsbye eller et -sen navn.
I alt fald er det sikkert, at Peder Hiul nævnes altid nævnes i den samme familiekreds, så på en måde er han jo placeret i anetavlen. Mit bedste bud er at de to ved navn Peder Hiul, kan være fætre, så de har bedstefar og tipoldefar med navnet Peder Hiul. Den anden Peder er Peder Hiul født i Store Borup i Ferring sogn. Han bosætter sig i Stoer i Tørring sogn og kan ikke være den samme som Peder Hiul i Lundsby.
Eksempler på hvor vi møder Peder Hiul:
I 1742 får sognepræsten Johan Jørgensen Elert en søn Magnus (hjemme)døbt. Og da er det Peder Hiuls hustru, Mette Christensdatter Lundsbye, som bærer barnet. Fadderne er Peder Hiul, Christen (Povelsen) Lundsbyes tvende døtre og Jens Mullisgaards tvende døtre. Den 27. dec tredje juledag "døde min (præstens) liden Søn".
Følgende oplysning placerer med sikkerhed Peder Hiul Lomborg
og i forbindelse med Closter-familien. Og da må han være forskellig fra Peder Hiul i Tørring. D. 4. Martii Niels thyboes barn til dåben. Blandt fadderne Peder Christensen i Lundsbye. (lomborg opsl 3) Den 2. Junii 1716 blev Peder Christensens datter/hustrue? i Lundsby (anmeldt til en Daab af Houe Sognepræst Jens ....sen. (et ulæseligt ord : hjemmmedøbt? kirkegang) (lomborg opsl 3)
Dom Invoc. 1748 blev Oves (Closter på Storbjergs) Barn døbt og kaldet Peder. Zidzel Matsbierg bar det. (hun er Oves lidt ældre søster) Faddere: P. Hiul, L(as): Schideng:? (tekstenmeget svag) Jens Marsbierg? Christen Fladhede og P. Hiuls Hustrue(r): (Maren Pedersdatter på Bjerget og Mette Christensdatter Lundsbye?)
Jens Pedersen Marsbiergs er gift med Sidsel Christensdatter Closter (2.æ), som er søster til Lars Schidengaard i Vandborg og faster til dåbsbarnet.
Det vil sige at vi i dåbsfølget møder ikke mindre end fire af børnene fra Closter i Hygum. Det svarer helt til billedet af en familie med et meget stærkt søskendesammenhold.
(opsl 67)
Ramme 1735:
Christen Jensen Marsbjerg d.y. blev døbt den 6. jan. 1735, Madam Klock bar ham Faddere: Peder Ovesen. (Er han Peder Ovesen Houdam, som 1726 blev gift med Mette Christensdatter Lundsbye, ifølge et kongebrev?) Greis Møgelgaard (Møgelgaard i Dybe) Han er Sidsels ældste bror, Gregers Christensen, som senere er bonde St. Vestergaard i Fabjerg. Ove Closter, Sidsels 14 år yngre bror, som to år før har giftet sig til Storbjerg i Lomborg. Pigerne Anna Closter og Anna Bierg.
Christen er som det er skik og brug kaldt op efter moderens første mand, Christen Jensen Marsbjerg, som døde i 1733.
Vi bemærker, at der i dåbsfølget er fire børn med fra Kloster i Hygum. De er nævnt sammen med Peder Ovesen. Er han den samme som Peder Hiul?
Med Sidsel Christensdatter Closter som hustru nr 2 i Marsbjerg, hvar vi fundet et vigtig spor i søgningen efter Peder Hiul fra Lomborg. Med hende har vi forklaringen på at de to familier, Gregers-familien fra Closter i Hygum og Christen Lundsbyes familie fra Lomborg, så ofte er faddere hos hinanden. Og dermed er også Peder Hiul inde i billedet.
Nu på det sidste synes jeg at have fundet løsningen på, hvorfor han så ofte er fadder i Closter-familien. Løsningen er den enkle, at Peder Hiul er beslægtet med børnene fra Clostergaard. Han kaldes i kongebrevet fra 1726 Peder Ovesen Houdam = Peder Ovesen Pokier. Da må forklaringen være, at han er i slægt med Margrethe Ovesdatter Paakiær, som er mor til de syv børn fra Closter, født i perioden 1680 - 1711. Hvor derimod Hiul-navnet kommer fra har jeg endnu ikke nogen endelig forklaring på.
Kommer Hiul-navnet via Skidengaard i Vandborg.
A: Peder Hiul (Paakier) må stamme fra Hygum. Han må være i slægt med børnene fra Clostergaard, som han ret så ofte er i dåbsfølge med som fadder..
B: for det andet har jeg påvist , at Anne Jensdatters mor i Skidengaard er en Hiul, som stammer fra Store Borup i Ferring. Jeg har ikke fundet en løsning på, hvordan Peder Hiul og Mette Christensdatter Lundsbye er nærsøskendbørn (halvkusiner), men der er sandsynligt at familiebåndene går via et af børnene i Store Borup i Ferring, og da mest sandsynlig via NN Christensdatter Hiul i Skidengaard i Vandborg.Med dette synes endelig flere brikker i slægtspuslespillet at kunne lægges på plads.
Det mest sandsynlige for mig er stadigvæk at han er en fætter til Peder Hiul fra Tørring, og at han er en efterkommer efter den gamle adelsmand, Peder Hiul fra St. Kamstrup i Nr. Nissum.
(se opslag 49)
Lomborg 1738 ? sønd e Trin blev Peder Hiuls Søn (Christen) begravet. Denne oplysning bekræfter også at Peder Hiul bor og lever i Lomborg sogn i midten af 1700-tallet. Vi bemærker også., at han er første-fadder sammen med Lars (Closter) Skidengaard fra Vandborg.
(Samme dag i )1751 blev Toer Bentsgaards barn døbt og kaldt Karen P(eder) Hiuls hustru bar det.
Faddere: Peder Hiul og L(ars) Kirches sønner (Laust Jensen Kirch, 1684-1764 Lomborg Kirkegaard) Lars Kirches og M(ichel) Østergaards Døtre. (opsl 74) Lars Kirch og Michel Østergaard synes at være nær familie af Peder Hiul.
Den 8. December 1752 Blev Ove (Closter) Biergs Barns Daab publiceret. (Lars) Madsbiergs hustru bar det. - Mette Marie. Fadderne: Lars Madsbierg, Jens Kier, og Toer Bendsgaard (Han er morbor)
Peder Hiuls Hustru og Toer Bendsgaards Hustrue (enken i Bendsgaard, Anne Jensdatter Kier. De er gift i 1750. Hun er første gang gift med Peder Michelsen Bendsgaard 1716 - 1749). (opsl 77)
Peder Hiuls hustru
Mette Lundsbye kommer fra en meget resursstærk og selvbevidst bondefamilie. Det ved vi fra en retssag i Lemvig, hvor Christen Poulsen i Lundsby blev anklaget for at have ladet en stud.theol. spille "gratis" til hendes storesøsters bryllup i 1704. Denne student er formentlig den senere Tørring-degn, Christen Christensen Schmidt.
Der blev afhørt mange vidner, som drævede og kom med megen udenomssnak, men til sidst smed studenten 'jokeren' og forlangte, at denne sag skulle dømmes ved en gejstlig ret. Retten i Lemvig foreslog ved pastor Borchs medvirken, at der blev forlig, men det er ikke lykkedes at finde nogen afgørelse i Stiftsarkivet. Først med næringsfrihedsloven i 1857 kunne folk selv vælge en spillemand, så de har nok til Mette og Peder Hiuls bryllup haft en spillemand, som var medlem af spillemandslauget. Måske var det instrumentisten Lucas Klok fra Holstebro som i 1704 anlagde sag mod Christen Poulsen i Lundsby.
Kilde: Lemvig Byting B//-3, folie 62-65. Hardbo I.. s. 136. NBNB der er problemer med de to x Peder Hiul. En Peder (Hiul) Stoer lever hele sit liv i Tørring og bliver begravet 1761, 84 år gl. efter dette skal han være født ca 1676. (s.d.)
Peder blev gift med Mette Christensdatter Lundsbye, datter af Bonde Christen Poulsen Lundsbye og NN, den 1-12-1726 i Lomborg. (Mette Christensdatter Lundsbye blev født omkring 1695 i St. Lundsbye.)
Peder blev derefter gift med Margrete Jensdatter Houdam, datter af Jens (Simensen) Houdam og Ukendt, i 1713. (Margrete Jensdatter Houdam blev født cirka 1690 og døde før 1726.)
![]()
Gerhard Pedersen Tetens og Birgitte Cathrine Hansdatter Hoff
Mand Gerhard Pedersen TETENS
Født: 4 Aug. 1760 - Horsens Dåb: Død: 17 Feb. 1832 - Gunderup Præstegaard, Aalborg Begravet:
Far: Peder Jacobsen TETENS (1728-1805) Mor: Annania Hendrichsdatter WEDERKINCH (1737-1816)
Ægteskab:
Anden ægtefælle/partner: Elisabeth Cathrine ANDKJÆR ( - )
Anden ægtefælle/partner: Ursula Elisabeth ROTTBØLL ( - )
Kvinde Birgitte Cathrine Hansdatter HOFF
Født: Dåb: Død: Begravet:
Børn
Notater: Mand - Gerhard Pedersen Tetens
Kilde: GENI
1785 præst i tugthuset i Viborg og 1786 præst i Gunderup - Nøvling og amtsprovst, præst
![]()
Jonathan Hofmann
Mand Jonathan HOFMANN
Født: 2010 - Næsbjerg Dåb: Død: Begravet:
Far: Søren Hofmann MADSEN (1974-2010) 6 Mor: Lene ( - )
Kvinde
Født: Dåb: Død: Begravet:
Børn
Hjem | Indholdsfortegnelse | Efternavne | Navneliste
Denne hjemmeside blev lavet 20 Jul. 2021 med Legacy 9.0 fra MyHeritage.com; Ophavsret og vedligeholdelse af borge.sorensen@mail.dk